studio voor interactieve producten

Ezwim

Telecom Expence Management software

Zoink by Zaptronic heeft een redesign gedaan voor het telecom expense management platform van Ezwim biedt enterprise organisatie inzicht in telecom kosten op organisatie niveau en eindgebruiker niveau.

UX & UI design

Zoink by Zaptronic deed voor Ezwim een re-branding traject waarbij het logo, de identiteit en de boodschap van het merk een visuele update hebben gekregen. De telecom expense management software oplossing van Ezwim biedt enterprise organisatie inzicht in telecom kosten op organisatie niveau en eindgebruiker niveau.

Zoink by Zaptronic heeft een re-design voor het platform verzorgd. Niet alleen de nieuwe stijl is toegepast maar er zijn ook verbeteringen aangebracht in gebruiksvriendelijkheid zoals het service/ ticket systeem binnen de applicatie.

ew_dashboard_22042014_1360

Grote hoeveelheden data & filters

Je moet waarschijnlijk een beetje raar zijn om het ontwerpen van grote aantallen data leuk te vinden. Hoe meer data en hoe complexer de mogelijkheden hoe leuker wij het vinden. Ezwim rapporten bestaan uit mobiele activiteit van alle gebruikers en biedt vele filter opties. Voor dit ontwerp was het uitgangspunt ruimte bieden voor functionaliteit en helderheid van informatie. Geen overbodige luxe dus en geen design ego.

ez_saving_potential_27052014_1360

Ontworpen voor desktop, tablet & mobiel

Responsive web design is niet langer de toekomst. Het is gewoon de standaard geworden voor het ontwerpen van websites. Het responsive ontwerpen van een applicatie met grote hoeveelheden informatie is een echte uitdaging. Door veel onderzoek, het ontwikkelen van verschillende ontwerp mogelijkheden en een nauwe samenwerking is Zoink by Zaptronic er in geslaagd ook deze applicatie beschikbaar te maken voor desktop, tablet en mobiel.

ezwim_report